Keri en Kampi Zakynthos bezoeken

Wil je Keri en Kampi bezoeken? Keri heb je misschien eerder voorbij zien komen, want daar vind je de bekende blauwe grotten. Deze grotten heten ook wel Keri Caves. Een andere mooie bezienswaardigheid in Keri is het prachtige uitzicht. Tijdens onze huwelijksreis op Zakynthos zijn we hier overdag geweest tijdens onze roadtrip. Overdag kun je hier hele mooie foto’s maken, maar in de avond is het uitzicht nog mooier. Je kijkt dan uit op de zee met op de achtergrond de zonsondergang.

Het mooiste uitzicht op Zakynthos

Ook bij het uitzichtpunt bij Keri vind je een restaurant waar je rustig kunt lunchen of dineren. Je kunt natuurlijk ook even snel een drankje pakken en zo genieten van het prachtige uitzicht. Dit maakt het ook een aanrader om overdag het uitzicht van Keri te bezoeken.

Op het terrein van het restaurant kun je overigens ook de grootste Griekse vlag vinden. Toen wij er waren werd de vlag hersteld, waardoor we helaas geen mogelijkheid hadden om ‘m te bewonderen.

Ben je klaar met Keri bezoeken? Dan kun je ook Porto Roxa Beach bezoeken.

Kampi bezoeken

Kampi is naast Keri ook een klein dorp op Zakynthos. Hier geniet je ook van een prachtig uitzicht op zee. Bij Kampi kun je ook een restaurant vinden om te lunchen of dineren en vervolgens te genieten van het uitzicht. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien is het uitzicht echt fantastisch. Ben jij van plan om Kampi te bezoeken? Laat het weten in een reactie.


Stefan van Zakynthosinfo.nl

Stefan is oprichter en eigenaar van Zakynthosinfo.nl. Tijdens zijn huwelijksreis op Zakynthos is hij geïnspireerd geraakt van dit prachtige Griekse eiland. Stefan voorziet jou dan ook graag in informatie over Zakynthos zodat je goed voorbereidt op vakantie kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *