Zakynthos Stad bezoeken

Zakynthos Stad is de hoofdstad van het eiland. In de hoofdstad kun je onder andere de haven vinden, waar diverse grote boten aanmeren. Ook vind je er restaurants waar je voor een goede prijs kunt ontbijten, lunchen of dineren. Echt grote winkels zul je in Zakynthos Stad niet vinden. Wel kun je jouw genot opdoen aan het bezoeken van souvenirwinkels, waar je diverse herinneringen en lekkernijen uit Zakynthos kunt kopen.

Parkeren Zakynthos stad

Let op dat parkeren in veel gevallen geld kost. Zoek je een plek om gratis te parkeren in Zakynthos stad? Naast de hoofdweg kun je gratis parkeren. Twijfel je? Vraag aan een local of je er gratis mag parkeren, want ook op Zakynthos delen ze boetes uit.Uitzicht over Zakynthos Stad

Ben je klaar in de hoofdstad? Dan raden we je aan om naar het dak van Zakynthos te gaan, waarbij je een prachtig panoramisch uitzicht hebt over een groot deel van het eiland. Dit gedeelte heet Fortress of Zakynthos. Hier kijk je uit over Zakynthos stad en kun je het schildpaddeneiland zien liggen. Doordat er een restaurant op dit punt is gelegen, kun je hier in alle rust onder het genot van een drankje genieten van het uitzicht.