Zakynthos vakantie 2019

Zomervakantie tips voor 2019 nodig? Het Griekse Zakynthos biedt genoeg leuke bezienswaardigheden voor een relaxte zomervakantie. Zakynthos is steeds bekender aan het worden onder toeristen en is ook in 2019 weer een favoriete zomervakantie bestemming. Een leuke bijkomstigheid is dat het nog geen 3 uur vliegen is van Amsterdam naar Zakynthos.

Zomervakantie Zakynthos 2019

Dus eenmaal een beslissing gemaakt om in 2019 op vakantie te gaan naar Zakynthos, maar geen idee wanneer? In mei wordt de temperatuur lekker aangenaam en zul je voorzichtig merken dat het toeristisch iets drukker wordt. Ook juni is nog een rustige maand op Zakynthos om je zomervakantie te vieren. Ben je afhankelijk van schoolvakanties? Dan zul je de zomervakantie in 2019 op Zakynthos in de maanden juli of augustus meten houden. Houd er dan wel rekening mee dat deze maanden over het algemeen drukker zijn.
Meer informatie over het weer in Zakynthos vind je hier.Tips Zakynthos 2019

Tips voor jouw Zakynthos vakantie 2019 zijn er genoeg. Aangezien ik zelf in juni 2018 ben geweest zijn deze tips nog steeds relevant.

  • Als je budget het toelaat adviseer ik om voor 2 dagen een auto te huren op Zakynthos. In deze periode kun je genoeg bezienswaardigheden in Zakynthos bekijken.
  • Griekenland staat bekend om de hoeveelheid olijfbomen. Aristeon is een kleine olijfoliefabriek gelegen op Zakynthos. Je kunt de fabriek bezoeken, een gratis tour volgen en olijven proeven! Meer info over Aristeon.
  • Ook is de oudste olijfboom van Zakynthos makkelijk bereikbaar met een huurauto. Het bevindt zich in een klein dorpje waar ook lokale lekkernijen worden verkocht. Lees meer over de oudste olijfboom van Zakynthos.
  • Ga lekker uit eten bij een Griek, want de Griekse keuken biedt heerlijke gerechten. Denk aan Gyros.
  • Boek een goed hotel bij Tui of Sunweb. We hebben de beste hotels van Zakynthos voor je op een rijtje gezet. Bekijk de hotels op Zakynthos.

Stefan van Zakynthosinfo.nl

Stefan is oprichter en eigenaar van Zakynthosinfo.nl. Tijdens zijn huwelijksreis op Zakynthos is hij geïnspireerd geraakt van dit prachtige Griekse eiland. Stefan voorziet jou dan ook graag in informatie over Zakynthos zodat je goed voorbereidt op vakantie kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *