Zakynthos vakantie tips

Wil je deze zomer op vakantie naar Zakynthos en ben je op zoek naar tips? Wij hebben de leukste Zakynthos vakantie tips voor jou op een rijtje gezet zodat je niets mist van dit mooie Griekse eiland. Beleef een vakantie om nooit meer te vergeten! Daar gaan we …

Shipwreck Beach bezoeken

Shipwreck Beach is waarschijnlijk de meest bekendste toeristische trekpleister van Zakynthos. Je zult hier een oud schip vinden dat een lange tijd geleden is aangestrand. Sinds die tijd is het schip niet meer weg te denken en wordt het in de zomermaanden veel bezocht.

Meer informatie over Shipwreck Beach >

Aristeon olijfolie fabriek

Zakynthos staat bekend om de grote hoeveelheid olijfbomen die er te vinden zijn. Als je bijvoorbeeld een auto huurt zul je er ook ontzettend veel tegenkomen. Bij Aristeon kun je een gratis rondleiding volgen en olijven / olijfolie proberen.

Meer informatie over Aristeon olijfolie fabriek >

Zakynthos stad bezoeken

Ook Zakynthos kent een hoofdstad, namelijk Zakynthos Stad. In dit pitoreske centrum vind je een aantal toeristische winkels, kun je er heerlijk eten en vind je er tevens de haven. In de haven van Zakynthos zie je maar weer eens  hoe helder het water is, want boten lijken bijna te zweven.

Meer informatie over Zakynthos stad >

Keri en Kampi bezoeken

Geniet van de mooiste uitzichten op Zakynthos eiland. Vanaf zowel Keri als Kampi kun je vanaf diverse punten uitkijken over de oceaan die oneindig is. Een kleine tip, ga er vooral met zonsondergang heen!

Meer informatie over Keri en Kampi >

Huur een auto op Zakynthos

Om de bovenstaande tips te bezoeken kun je natuurlijk een georganiseerde reis boeken. Wat je meer vrijheid zal geven is het gebruik van een huurauto. Tijdens onze trip op Zakynthos hadden we voor twee dagen een huurauto en hebben we veel kunnen zien van het eiland. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe lang je wilt blijven!

 


Stefan van Zakynthosinfo.nl

Stefan is oprichter en eigenaar van Zakynthosinfo.nl. Tijdens zijn huwelijksreis op Zakynthos is hij geïnspireerd geraakt van dit prachtige Griekse eiland. Stefan voorziet jou dan ook graag in informatie over Zakynthos zodat je goed voorbereidt op vakantie kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *